Logo Jardins de llum

13 LA CRIDA DEL BOSC

Autora: LÍDIA CAMPRUBÍ ALCOCEBA

“La Crida del Bosc” és un procés de treball material i tècnic, dins l’àmbit de l’art i natura, on s’adquireix coneixement de la zona que es treballa. Aquest projecte intenta obrar al màxim amb materials d’extracció natural, conservant-los per a després ser utilitzats. Tots aquests processos volen tenir un caràcter respectuós, dins de les pràctiques de l’observació, alhora gràcies al fet de caminar, reconèixer, contemplar, trepitjar i passejar per aquests entorns naturals. A més de ser un creixement personal, el treball vol dialogar i reflexionar sobre les problemàtiques i les possibilitats de la zona rural on es troba l’autora, al Moianès (Catalunya Central).

S’ha fet una reinterpretació del format expositiu, amb la intenció de donar protagonisme a la llum: amb la voluntat de potenciar les característiques úniques de cada material contingut dins de les peces, així com dibuixar projeccions imitant les formes traçades per la mateixa natura.

D’aquesta manera retornem a l’inici natural: la llum del sol com a font d’alimentació i creixement de qualsevol ésser viu.

@lidia_campribi_art


placeAdreça:
Carrer del Balç
eventHorari:
Ds. 17 de febrer, de 19 a 23 h.
Dm. 18 de febrer, de 19 a 22 h.