Màscares de Carnestoltes, un nou Espai Creatiu al Centre Cívic Selves i Carner

Tres sessions conduïdes per l’artista i escultora Mabel Nieto, permetran poder fer una proposta creativa de màscares de Carnestoltes

 

access_time
Dijous, 30 de Gener de 2020
Màscares de Carnestoltes, un nou Espai Creatiu al Centre Cívic Selves i Carner

L’Espai Creatiu del mes febrer (dimarts 11, divendres 14 i dimarts 18 de febrer, de 19 a 21 h) ofereix la possibilitat d’explorar creativitat. En aquesta ocasió es proposa poder dissenyar una màscara pròpia de Carnestoltes, un taller conduit per l’artista i escultora Mabel Nieto.

 

És una proposta pensada tant per a públic adult com per a públic familiar. Els infants, a partir de 4 anys, cal que vagin acompanyats d’una persona adulta.

No es requereix experiència prèvia, només ganes de conèixer tècniques de color per treballar la base de l’antifaç i, a partir de diferents materials, poder-lo decorar.  

Les inscripcions  es podran fer al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16 de Manresa; 938727477 de dilluns a divendres, de 16 a 21 h) fins al 7 de febrer. El cost per persona és de 15 € i inclou material.

Els “Espais Creatius” sorgeixen amb l’objectiu de vincular una temàtica transversal o efemèride, respecte la qual poder-hi desenvolupar diverses pràctiques artístiques a través d’un petit procés creatiu. El projecte és una proposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa que s’emmarca dins la programació sociocultural del Casal de les Escodines i del Centre Cívic Selves i Carner.

Cada mes, un grup reduït de participants d’unes 10 persones, podrà desenvolupar un petit projecte creatiu a través d’un d’aquest  gèneres (microteatre/performance, dansa, clown, il·lustració, circ, poesia i altres) i vinculat a temàtiques com el gènere, els Drets Humans, el Dret al Refugi, el Dia de la Dona Treballadora, el Dia Mundial de la Poesia, entre altres.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura