La revetlla infantil sense petards celebra 25 anys tornant als seus orígens

El grup Pep López i Sopars de Duro, que va actuar a la primera revetlla infantil, tornarà a la plaça Major amb l’espectacle ‘Folkids’

 

access_time
Dimarts, 11 de Juny de 2024
La revetlla infantil sense petards celebra 25 anys tornant als seus orígens

La revetlla infantil sense petards de Manresa celebra aquest any el seu 25è aniversari i ho farà de la mà de qui hi va posar música la primera vegada: el grup Pep López i Sopars de Duro. La revetlla, que com cada any organitza l’associació sense ànim de lucre Imagina’t i l’Ajuntament de Manresa, se celebrarà el diumenge 23 de juny, a partir de les 8 del vespre, a la plaça Major.

 

Després de l’arribada de la flama del Canigó i un cop s’hagi fet fosc, s’encendrà la foguera de Sant Joan al mig de la plaça i començarà la celebració de la nit més curta de l’any sense petards i amb molta música. El grup Pep López i Sopars de Duro hi portarà Folkids, un espectacle d’animació de tota la vida amb música folk per fer cantar i ballar tothom que trepitgi la plaça.

 

La revetlla de Sant Joan sense petards està pensada per a un públic familiar, especialment, per als més petits.

 

L’Ajuntament de Manresa i Imagina’t conviden a gaudir de la festa al bell mig de Manresa i recorden que està prohibit tirar petards.

 

El cartell de la 25a edició de la revetlla Infantil de Sant Joan sense petards d’aquest any és obra de la il·lustradora manresana de contes infantils, Anna Villegas Pascual.

 

(*) Peu de foto: La regidora de Cultura, Tània Infante Martínez, amb els representants d’Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Fina González Valls, mostrant el cartell de la 25a edició de la Revetlla sense petards

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura