Joves talents del Conservatori de Música de Manresa, en concert aquest diumenge a l'Espai de la Plana de l'Om

En aquesta 11a edició, hi participaran catorze d’alumnes del centre escollits en un concurs intern


access_time
Divendres, 24 de Maig de 2024
Joves talents del Conservatori de Música  de Manresa, en concert aquest diumenge  a l'Espai de la Plana de l'Om

L’Espai de la Plana de l’Om acull aquest diumenge, 26 de maig a les 12h del migdia, l’onzena edició del concert ‘Joves Talents del Conservatori’ amb la participació de catorze de joves alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Aquests joves van ser els guanyadors del concurs intern que va convocar el centre el cap de setmana passat al mateix Conservatori de Música de Manresa.

 

Al concert de diumenge tocaran la peça que van interpretar el dia del concurs i consta de tretze intervencions, la majoria amb instrument solista acompanyat amb piano. L’alumnat que actuarà diumenge a l’Espai de la Plana de l’Om són:  Sira Fons (veu), Teo Gallego (piano), Núria Farinola (piano), Carlota Dueñas (piano), Jordi Muntaner (saxo), Eloi Jiménez (violí), Julieta Llort (piano), Roger Sisó (violoncel), Magda Camprubí (clarinet), Pol Caro (veu), Nil Fenoy (piano), Josep Victori (flauta travessera), Aniol Cirera (violoncel), Joan Pérez (trompa). Lluïsa Vinyes i Pep Pérez faran l’acompanyament de piano.

 

Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden comprar a les taquilles i per internet a www.kursaal.cat.

 

Concurs Joves Talents del Conservatori

Aquest concurs està adreçat a tot l'alumnat del CMMM de qualsevol nivell d’estudis, des del nivell elemental fins a l’últim curs del grau professional, que toquin qualsevol instrument o que formin un grup de cambra i pretén fomentar i premiar la motivació, voluntat de treball i l'excel·lència. L'alumnat concursant ha de ser proposat pel  professorat d’instrument o de cambra.

 

Aquest alumnat ha d’haver obtingut, en l’avaluació del primer quadrimestre del curs, un excel·lent en l’instrument corresponent o en música de cambra si es tracta d’un grup de cambra (com a mínim dos dels participants al grup). La interpretació de les obres presentades ha de merèixer un excel·lent.

 

(*) Peu de foto: Actuació dels joves talents del Conservatori en l'edició de l'any passat 

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura