Figa Flawas i Mushkaa seran caps de cartell dels concerts de la Festa Major 2024

L’Orquestra Mitjanit posarà el punt final al programa festiu 13 anys després, amb el Ball del Correfoc.

access_time
Diumenge, 05 de Maig de 2024
Figa Flawas i Mushkaa seran caps de cartell dels concerts de la Festa Major 2024

Figa Flawas i Mushkaa seran caps de cartell dels concerts de la Festa Major de Manresa d’aquest 2024. Es tracta de dos dels principals referents de l’escena musical catalana del moment. Figa Flawas ha esdevingut ja la banda sonora d’una nova generació gràcies a una combinació de gèneres urbans i llatins com el reggeaton, la batxata o R&B contemporani. Mushkaa, també amb un estil urbà, s’ha convertit en la cantant revelació de l’últim any i també ha rebut el premi Enderrock al millor disc de música urbana pel treball Tas Loko Mixtape.

A més a més, en aquesta ocasió, la Festa Major recuperarà un dels seus clàssics que farà les delícies dels més nostàlgics. Serà el concert de l’Orquestra Mitjanit, que posarà música al Ball del Correfoc, a la plaça Major. L’última ocasió en què la banda ho va fer va ser ara fa 13 anys. Com aleshores, enguany, aquesta veterana formació, però que encara conserva tota l’energia, tancarà el programa d’actes festius.

La programació musical de la Festa Major comptarà també amb la Trobada de Bateries, que en aquesta ocasió arribarà a la seva 15a edició. També hi haurà i les actuacions dels grups de versions Big Mouthers i la Noche Ochentera, que recordaran els grans èxits d’aquella dècada. Durant els dies de festa, tampoc hi faltarà l’Orquestra Selvatana, amb els seus tradicionals ball i concert.


(*) Peu de foto: Els Figa Flawas protagonitzaran un dels concerts de la Festa Major.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura