Concurs Idees emprenedores i Pla d'empresa "Idees joves"

El Concurs d’idees emprenedores i pla d’empresa del Projecte “IDEES JOVES” aquest any celebra la seva XVIII edició. Aquest concurs vol premiar aquells joves que cursen estudis en centres d’ensenyament de Manresa  i que desenvolupin un projecte empresarial d’especial interès empresarial, ja sigui per a la idea, pla de viabilitat,  innovació o el millor treball.

Per participar s'ha d'estar matriculat en algun dels centres d'ensenyament del municipi de Manresa que imparteixin Batxillerat, Cicles Formatius i programes de transició escola treball.

Les propostes podran presentar-se com a màxim fins al 29 d’abril del 2022 

La sol·licitud i/o treball podrà presentar-se a través de mitjans electrònics (seu electrònica de l’Ajuntament de Manresa) o bé mitjançant sol·licitud al Registre General de l'Ajuntament de Manresa,  així com per qualsevol dels mitjans admesos per l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Els premis seran els següents:

- Premis atorgats per l’Ajuntament de Manresa


 Addicionalment, entre la totalitat de projectes presentats en el conjunts de categories, s’atorgaran dos premis especials. Aquests premis especials són incompatibles amb els premis i accèssits en qualsevol de les categories.


- Premi a atorgar per la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa

Premi al millor projecte d’economia social i cooperativa

-       Xec per valor 100,00 euros a atorgar per la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya i a gastar en qualsevol cooperativa membre de la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya. Aquest premi serà lliurat directament als guanyadors per l’Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central  i per la Federació de Cooperatives de treball Associat de Catalunya, sense que hi hagi intervenció ni responsabilitat de l’Ajuntament de Manresa

-       Dotació de 100,00 euros a atorgar per l’Ajuntament de Manresa

Aquest premi serà valorat per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i per la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya i pels membres del Jurat

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura