REBUFFA!

Es tracta d’un espectacle del Servei Educatiu del Kursaal creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els infants estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, a prop dels intèrprets i músics.
location_on
Kursaal - Escenari Sala Gran
access_time
Diumenge, 26 de Maig a les 17:30h fins a les 23:59h
REBUFFA!

Aquest any oferirem l’ espectacle: ReBuffa! Una revisió de l’espectacle Buffa, amb noves cançons. Aquest espectacle, de producció pròpia, ha estat encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb ReBuffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb ReBuffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura