PESSICS DE VIDA AMB TXELL FEIXAS TORRAS

Entrevista sobre la vida personal i professional
location_on
Sala d'actes del Centre Cultural el Casino
access_time
Dimecres, 29 de Maig a les 19:00h fins a les 20:00h
PESSICS DE VIDA AMB TXELL FEIXAS TORRAS

Txell Feixas Torras (Mediona, 1979). Fa més de vint anys que em dedico al periodisme, cinc dels quals com a corresponsal a l'Orient Mitjà per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (3Cat). Ara mateix dirigeixo una sèrie documental de feminismes al món.

He cobert la guerra de Síria, la d'Iraq, la caiguda d'Estat Islàmic, el conflicte entre Israel i Palestina, el retorn dels talibans a l'Afganistan, l'explosió al port libanès de Beirut, els terratrèmols a Turquia o la crisi migratòria al Mediterrani.

He publicat ‘Dones valentes’ i ‘Aliades. Les nenes de Xatila desafien les regles del joc’ (Ara Llibres). Reconeguda enguany amb el 'Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació', de la Generalitat de Catalunya. També he estat premiada amb el guardó 'Comunicació', de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans digitals; el Premi 'Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista’, de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i el Premi del jurat 'Montserrat Roig', de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Aforament limitat.

 

Seguiu l’acte en directe per streaming al canal de youtube de Manresa Cultura o  posteriorment en la plataforma Manresa Ciutat Àgora

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura