Logo Jardins de llum

VEUS LLIURES


VEUS LLIURES és un col·lectiu format per 17 dones amb 17 veus que juguen, s’atreveixen, s’estimen, es comuniquen, s’escolten i connecten per canalitzar una història sonora que es va desenvolupant en el present. Perquè a “Veus Lliures” es tracta de “sonar” en presència. Així les participants s’uneixen a la recerca de sonoritats a partir de la improvisació emesa amb la veu acústica, amb la direcció artística i la conducció de Celeste Alías.

Aquest col·lectiu va néixer el 2021 com un laboratori sonor i un espai de creixement musical i vocal, ideat i coordinat per la cantant i improvisadora Celeste Alías, directora artística del projecte. El col·lectiu ha participat també en diversos festivals com el Festival de Música Experimental LEM, el Festival de Música Improvisada MontMusic, el Festival de Poesia d’Alella i la Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. La col·laboració amb altres disciplines, com la dansa i la poesia, ha sigut una altra font d’inspiració i un factor motivant per a “Veus Lliures”. Aquestes col·laboracions s’han materialitzat en diverses actuacions amb ballarines i poetesses.

El col·lectiu “Veus Lliures” està format per Celeste Alías, Anna Subirana, Joana Gomila, Diana Palau, Inés Galván, Mariona Sagarra, Yexza Lara, Marta Valero, Sara Lilu, Anna Tapia, Sandra Artigas, Magda Garre, Selina Worsley, Agnès Balfegó, Mercedes Delclós, Alba Tor i Neus Calaf.

placeAdreça:
Plaça Major, dins la instal·lació CIRCLED
eventHorari:
ACTUACIÓ:
Ds. 17 de febrer, a les 19.30 h