Cosmògraf

Les ciutats, imprescindibles per transformar el món

El món local haurà d'afrontar grans reptes en els anys vinents, ja que les transformacions que experimentaran les ciutats seran grans i profundes. Les ciutats són un pilar imprescindible perquè influeixen en la vida d'una proporció molt gran de la població i afronten els reptes des de la proximitat. Després de dues setmanes de debat intens, volem que diferents agents de Manresa ens aportin el seu punt de vista per reflexionar sobre com la ciutat ha d'esdevenir un espai segur, inclusiu i sostenible.

Organitza: Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.

Amb la participació de: Jordi Conca, adjunt al vicerectorat del campus Manresa de la UVic-UCC, Jaume Torras Torras, president de l'Associació Meandre, Pol Huguet i Estrada, Regidor d'Acció Climàtica de l'Ajuntament de Manresa, Pura Alfonso Abella, docent i investigadora UPC, i Marta Casas, arquitecta urbanista.

Modera: Carles Jódar, periodista

Seguiment:

Podeu recuperar aquest acte a través del canal YouTube de Manresa Cultura i al web Manresa Ciutat Àgora. També podeu participar donant-nos la vostra opinió sobre els temes tractats als diàlegs al web Manresa Ciutat Àgora i a la plataforma Decidim Manresa.

VISUALITZA LA CONVERSA  


todayDia:
29/11/2023
watch_laterHorari:
19 h
placeLloc:
Sala d'actes FUB - 2 (Avinguda de les Bases de Manresa, 3)