Cosmògraf

Salut i benestar a l'arquitectura, ciutats i comunitats sostenibles

Objectius 3 i 11

Mitjançant la reflexió sobre diversos temes, podem considerar aspectes crucials per a les ciutats en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, incloent-hi la identificació de factors indispensables per a la vida urbana. Aquesta xerrada, que forma part de les Jornades del Cosmògraf 2023, té un enfocament específic en la importància de l’arquitectura i de l’ús de materials biològics a la construcció en la millora del benestar social i la sostenibilitat de les ciutats. A més, es destacarà l’habitatge cooperatiu com una solució sostenible tant en l’àmbit de l’arquitectura com de la ciutat. Aquests temes són fonamentals per abordar els ODS i per explorar com les ciutats del passat, del present i del futur poden contribuir a un futur més sostenible i inclusiu. També s’explorarà la interconnexió entre conceptes de salut i cooperació en els entorns urbans per millorar la qualitat de vida en les ciutats.

Organitza: Demarcació Catalunya Central del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Amb la participació de: Sònia Hernández-Montaño Bou, especialista en bioconstrucció i arquitectura saludable i Jordi Miró, arquitecte i membre fundador de la Cooperativa Lacol.

Modera: Claudina Relat, arquitecta i presidenta de la demarcació del Col·legi d'arquitectes de la Catalunya Central i Marta Jorge, arquitecta i dinamitzadora del grup de dones del COAC-CC.

Seguiment:

Podeu recuperar aquest acte a través del canal YouTube de Manresa Cultura i al web Manresa Ciutat Àgora. També podeu participar donant-nos la vostra opinió sobre els temes tractats als diàlegs al web Manresa Ciutat Àgora i a la plataforma Decidim Manresa.

VISUALITZA LA CONVERSA    

todayDia:
17/11/2023
watch_laterHorari:
19 h
placeLloc:
Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27)