Cosmògraf

Pau, justícia i institucions sòlides, i aliança pels objectius

Objectius 16 i 17

Per a l'assoliment dels Objectius del Desenvolupament Sostenible és fonamental que les societats siguin pacífiques, justes i inclusives. Això ha de garantir la seguretat i la no-violència a totes les persones, i només amb institucions públiques eficaces que puguin procurar una bona assistència sanitària, una educació de qualitat, polítiques econòmiques justes i transparents, i protecció inclusiva del medi ambient, serà possible.

Governs, societat civil i comunitats haurien de treballar conjuntament per a la pràctica d'accions contínues si es vol eliminar la corrupció, la delinqüència i la vulneració dels drets humans.

Cal reforçar una aliança mundial i millorar la cooperació internacional per mobilitzar recursos financers, tecnològics, científics, entre altres, tant públics com privats, per aconseguir els 16 objectius restants.

Organitza: Grup de Professorat de Filosofia de la Catalunya Central

Amb la participació de: Manuel Cruz, filòsof i polític, i Oriol Junqueras, historiador i polític.

Modera: Xavier Valls, del Grup de professors de filosofia de la Catalunya Central.

Seguiment:

Podeu recuperar aquest acte a través del canal YouTube de Manresa Cultura i al web Manresa Ciutat Àgora. També podeu participar donant-nos la vostra opinió sobre els temes tractats als diàlegs al web Manresa Ciutat Àgora i a la plataforma Decidim Manresa.

VISUALITZA LA CONVERSA  

todayDia:
16/11/2023
watch_laterHorari:
19 h
placeLloc:
Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27)