Cosmògraf

Energia assequible i no contaminant, Indústria, Innovació i infraestructures i Treball decent i creixement econòmic

Objectius 7, 9 i 8

Aquest acte ens ofereix l’oportunitat d’explorar algunes de les qüestions més candents en l'àmbit de l'energia. S’abordaran temes d'actualitat com la transició cap a les energies renovables, la sostenibilitat energètica, com evitar la pobresa energètica o el paper de l'emmagatzematge d’energia en el panorama energètic local i global. El públic tindrà l'oportunitat d’escoltar i participar en un diàleg sobre com el món està enfrontant els reptes energètics actuals i com podem aprofitar les oportunitats per crear un futur energètic més sostenible i eficient.

Organitza: UPC Manresa

Amb la participació de: Carles Riba Romeva, Doctor enginyer Industrial, professor de la UPC des de 1971 i professor emèrit des del 2017, alcalde de Sant Joan Despí entre 1979 i 1983, i president de CMES des de la seva fundació el 2012, i Josep Centelles Portella, enginyer industrial i Màster en economia urbana i regional per la LSE (London School of Economics and Political Science).

Modera: Pere Palà Schönwälder, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i actualment director de l’Escola d’Enginyeria de la UPC Manresa

Seguiment:

Podeu recuperar aquest acte a través del canal YouTube de Manresa Cultura i al web Manresa Ciutat Àgora. També podeu participar donant-nos la vostra opinió sobre els temes tractats als diàlegs al web Manresa Ciutat Àgora i a la plataforma Decidim Manresa.

VISUALITZA LA CONVERSA   


todayDia:
14/11/2023
watch_laterHorari:
19 h
placeLloc:
Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27)