Cosmògraf

David Altimir

David Altimir Sans

Mestre d'Educació Infantil a l'escola pública. Actualment estàa Les Pinediques de Taradell des de l'any 2013. També ha treballat en diferents escoles com el Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Anteriorment va estar deu anys com a mestre i director a l'escola Bressola Sant Galdric de Perpinyà a la Catalunya Nord. Anteriorment va col·laborar amb l'experiència educativa de Reggio Emilia a la mateixa ciutat i també a Europa durant quatre anys.

Vinculat a l'Associació de Mestres Rosa Sensat hi assumeix responsabilitats a l'equip directiu durant cinc anys. Va ser membre de l'equip de direcció de la Revista IN-FÀN-CI-A, on a més hi té escrits nombrosos articles i on també hi té publicat el llibre Com escoltar els infants? I més darrerament el llibre L'escola dels infants. Construir i documentr l'educació infantil, que ha escrit amb la Maite Pujol.

Actualment forma part de l'equip del consell de redacció de la revista IN-FÀN-CI-A i també forma part de l'equip de redacció de la revista Children in Europe Today (CIET) que s'edita en 6 idiomes.