Cosmògraf

Acció pel clima, Vida submarina i Vida d’ecosistemes terrestres

Objectius 13,14 i 15

Canvi climàtic, crisi climàtica, emergència climàtica... Som a temps d'evitar el desastre climàtic? Alguns ecosistemes terrestres i aquàtics han travessat ja el llindar de no retorn? Atès que les successives cimeres pel clima acorden objectius massa tebis i que aquests es compleixen només parcialment: quines són, doncs, les alternatives més enllà dels ineficients acords entre països? Quines eines té la ciutadania? La denúncia interposada per un grup de joves activistes contra una trentena de països europeus per delicte climàtic serà un fet aïllat o un catalitzador de la inflexió esperada?

Organitza: Escola Agrària de Manresa

Amb la participació de: Susanna Borràs, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Universitat Rovira i Virgili, i investigadora del Centre d'Estudis en Dret Ambiental (CEDAT) i Teresa Sebastià, professora de la Universitat de Lleida, investigadora del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i experta en canvi climàtic.

Modera: Ton Armengol i Puig. Escola Agrària de Manresa.

Seguiment:

Podeu recuperar aquest acte a través del canal YouTube de Manresa Cultura i al web Manresa Ciutat Àgora. També podeu participar donant-nos la vostra opinió sobre els temes tractats als diàlegs al web Manresa Ciutat Àgora i a la plataforma Decidim Manresa.

VISUALITZA LA CONVERSA     

todayDia:
08/11/2023
watch_laterHorari:
19 h
placeLloc:
Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27)