La 3a edició del Festivalet de Circ de Manresa arrenca aquest divendres al Kursaal amb l'espectacle “Suspensión”, de la companyia Nueveuno

Les entrades per a l’espectacle inaugural es poden reservar a través de la web del Kursaal. El Festivalet continuarà dissabte a l’Anònima amb diversos espectacles per a tots els públics a càrrec de companyies catalanes i internacionals. 

access_time
Dimecres, 01 de Setembre de 2021
La 3a edició del Festivalet de Circ de Manresa arrenca aquest divendres al Kursaal amb l'espectacle “Suspensión”, de la companyia Nueveuno

El món del circ serà el gran protagonista aquest proper cap de setmana a Manresa, amb la celebració els dies 3 i 4 de setembre, de la 3a edició del Festivalet de circ, una proposta cultural organitzada per l’Ajuntament de Manresa i La Crica.

 

Després d'un any sense activitat cultural, el Festivalet torna amb més ganes i il·lusió que mai, afrontant nous reptes i adaptant-se a la nova situació social i sanitària. En aquesta 3ª edició, hi seran presents artistes i companyies internacionals, però també les imprescindibles, les de km0, amb propostes per a tots els públics, amb estils ben diferents.

 

L’estrena del Festivalet serà aquest divendres, 3 de setembre, a les 20 h, al teatre Kursaal amb l’espectacle Suspensión, de la companyia madrilenya Nueveuno Circo, un espectacle de malabars i manipulació tradicionals amb una formulació contemporània, el qual el públic es podrà reconèixer i emocionar. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.


 

L’Anònima, epicentre del Festivalet

 

El gruix del Festival tindrà lloc aquest dissabte, 4 de setembre a l'Anònima, que acollirà quatre espectacles de diverses disciplines circenses, amb propostes molt diverses i estils ben diferents. La jornada està amenitzada pel dinamitzador Ricky, el profesor de tenis, que amb acrobàcies, piruetes i bon humor farà passar una bona estona als assistents entre espectacle i espectacle.  L’espai es completa amb una zona de xics, servei de bar, ambientació musical a càrrec de Wake up Jamaica i moltes sorpreses. 

 

La jornada s’iniciarà a les 11 del matí amb el taller de circ, conduït per formadors de LaCrica, que permetrà als participants experimentar les emocions del circ en un ambient lúdic i relaxat. A l’1 del migdia, el Kolectivo Konica, de la mà de Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marino, Mar-i-cel Borràs, Michela Fiorani i Shakti Olaizola, portaran a l'escenari l’espectacle  La punta de mi nariz, un número d'equilibris acrobàtics.

 

A la tarda,  a partir de les 17 h, la jornada continuarà amb els formadors i alumnes de l'Aula de Circ LaCrica, que portaran a escena l'espectacle multidisciplinari Cabaret, 10 anys de LaCrica. A les 18.30 h,  la Cia Soon,  presentarà l’espectacle d’acrobàcia amb tots d’humor Gregaris, una proposta conduida per Manel Rosés i Nilas Krolind. A les 8 del vespre serà el torn de la companya belga-argentina BalBàl Company, amb Josefina Castro i Daniel Ortiz, que oferirà un quadre aeri en altura amb el nom de Ninguna palabra.  

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura