Manresa Jove acollirà la presentació del llibre Cicatrices, de la jove escriptora manresana Lia Montalvo

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Manresa a través de Manresa Jove,  es durà a terme a les 18 h al Casal de Joves La Kampana i inclourà una breu representació escènica sobre la temàtica de l’obra. 

access_time
Dimecres, 21 d'Abril de 2021
Manresa Jove acollirà la presentació del llibre Cicatrices,  de la jove escriptora manresana Lia Montalvo

El Casal de Joves La Kampana acollirà el pròxim 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la presentació del llibre Cicatrices, escrit per Lia Montalvo Giménez i editat per Parcir Edicions. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Manresa a través de Manresa Jove, es durà a terme a les 18 h i inclourà una breu representació escènica sobre la temàtica de l’obra protagonitzada per la mateixa Lia Montalvo en col·laboració amb Alex Vilarasau. La presentació  comptarà amb la presència de la regidora d’Infància, Joventut i Persones grans, Rosa Maria Ortega Juncosa.

 

Un dels objectius del programa de joventut és acompanyar a les persones joves en la construcció i el desenvolupament de la seva vida, així com posar en valor el talent que desenvolupin a partir de la seva experiència vital. Per aquest motiu, des de la Regidoria d'Infància, Joventut i Persones Grans es va considerar oportú incloure la presentació d’aquest llibre a la programació mensual, amb la voluntat d’oferir un espai que posi els i les joves al centre com a protagonistes actius del seu futur i els doni veu.

 

Amb aquest llibre, Lia Montalvo apropa al lector a l’adolescència, permetent que visqui en primera persona aquesta etapa vital, on els sentiments i les vivències poden ser d’allò més intensos. L’eix principal del relat és la violència de gènere, però la curiositat, l’amistat i l’art també tenen un paper important en la història, tot posant de manifest que són eines de transformació personal i social.

 

Lia Montalvo Giménez (Manresa, 1995) es va graduar l’any 2016 en Art dramàtic i, actualment, estudia un cicle superior d’Animació Sociocultural i Turística a l’Institut Guillem Catà de Manresa. Precisament per la seva vinculació amb l’Institut, la celebració de l’acte compta amb el suport de l’equip docent de la jove escriptora, així com de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa.

 

Tenint en compte la situació actual i les mesures sanitàries decretades pel govern, la presentació del llibre es durà a terme a l’aire lliure, tot mantenint la distància de seguretat. Des de l’organització es recomana que les persones que estiguin interessades a assistir a la presentació s’inscriguin prèviament contactant amb el Casal de Joves La Kampana (de dilluns a divendres de 16 h a 19 h a través de les seves xarxes socials o trucant al telèfon 693 92 64 97), però també poden assistir directament a la presentació on se’ls prendran les dades per complir les mesures Covid-19.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura