Mostrar Menú

Entrega dels premis de concurs LlumCat

El concurs LlumCat està centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa. L'acte de lluirament de premis ha comptat amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols.


Entrega dels premis de concurs LlumCat

Enguany, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha organitzat la novena edició del concurs LlumCat, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa. El format d’aquest any s’ha adaptat a la situació actual i, a diferència d’edicions anteriors, només s’hi ha pogut participar de manera virtual a través del blog del concurs.

 

Aquest concurs té la finalitat d’aconseguir que els participants no solament s’interessin per la cultura de la ciutat de Manresa, sinó que aprofundeixin d’una manera lúdica en el coneixement d’un dels fets històrics que més impacte ha tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat.

 

El concurs, que es va dur a terme del l’1 al 22 de febrer de 2021, constava de cinc preguntes amb resposta múltiple que calia respondre correctament per tal d’entrar en el sorteig dels premis. La participació va comptar amb l’alumnat d’escoles de Manresa i el Bages i també amb població tant manresana com de la comarca.  

 

L’entrega de premis s’ha fet durant el mes de març i abril de manera esglaonada i ha comptat amb la presència de representants de les organitzacions implicades així com la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols, i la directora del CNL Montserrat, Núria Brugarolas.

 

A continuació publiquem les persones guanyadores del concurs LlumCat 2021 i els premis que els corresponen i que han estat possible gràcies a les organitzacions col·laboradores: 

 

  1. Un val de 50 euros per comprar als establiments Manresa+Comerç

       Guanyador: Joan Manel Lopez Tubau  

  1. Una capsa experiència regal de Fent País Cooperativa

      Guanyadora: Núria Súria 

  1. Una impressora HP Pro 8210 de Control Group

      Guanyadora: Esperanza Ifesinachi Egbera Arinze  

  1. El Joc de la Granota i un conte infantil del Consell Comarcal del Bages

       Guanyador: Ignasi Garcia Ramírez 

  1. Un menú per a dues persones als restaurants Diesa Restauració

      Guanyadora: Maria Bacardit 

  1. Una subscripció anual a la revista El Pou de la gallina

      Guanyadora: Berta Roig Padró  

  1. Un val per a un servei de fisioteràpia a la clínica universitària de la Fundació Universitària del Bages (UManresa-FUB)

       Guanyadora: Mireia 

  1. Dues invitacions per a una visita al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç 

      Guanyadora: Yasyn Znaidi   

  1. Un val de 50 euros per comprar als establiments Manresa+Comerç

      Guanyadora: Clàudia Colom