Mostrar Menú

L'Ajuntament demana fotografies per preservar la memòria de les vivències a la Manresa confinada

Les fotografies s’han d’enviar a l’adreça manresaconfinada@gmail.com. Amb els documents gràfics recollits, un cop es reprengui l’activitat, es faran exposicions audiovisuals als equipaments culturals de la ciutat.

L'Ajuntament demana fotografies per preservar la memòria de les vivències a la Manresa confinada

L'Ajuntament de Manresa proposa a la ciutadania participar en un recull fotogràfic de la nostra història local més recent per a preservar en la memòria aquesta situació històrica que estem vivint. L’objectiu és recollir imatges del dia a dia del confinament manresà: a casa, a la feina dels serveis que han seguit funcionant, des del balcó...

 

Amb tots els documents gràfics recollits es preveu fer exposicions audiovisuals als equipaments culturals de la ciutat,  un cop sigui possible i reprengui l’activitat.

Tota la documentació serà dipositada  a l’Arxiu Comrcal del Bages per a conservar aquestes valuoses vivències locals sobre la  greu emergència sanitària provocada pel COVID-19 i passaran a formar part de la memòria manresana per estudiar en un futur com va ser la vida quotidiana dels manresans durant la pandèmia.

L’enviament de les fotografies s’ha de fer per correu electrònic a l’adreça manresaconfinada@gmail.com.

 

Aquesta iniciativa sorgeix de les Biblioteques de Manresa juntament amb el Centre Cultural el Casino.