Més de 400 persones han passat pel refugi antiaeri de la Renaixença per visitar l'exposició "I la mort va caure del cel. 80 anys dels bombardeigs franquistes a Manresa"

El divendres 18 de gener es va inaugurar l’exposició “I la mort va caure del cel. 80 anys dels bombardeigs franquistes a Manresa”, que commemora les 35 víctimes mortals que es van produir. Des de llavors hi han passat més de 400 persones, unes 200 cada cap de setmana. L’exposició es podrà veure fins al proper 3 de març al refugi antiaeri de la Renaixença. 

access_time
Dimecres, 30 de Gener de 2019
Més de 400 persones han passat pel refugi antiaeri de la Renaixença per visitar l'exposició

Fins al proper 3 de març es podrà visitar l’exposició “I la mort va caure del cel. 80 anys dels bombardeigs franquistes a Manresa”, al refugi antiaeri de la Renaixença. És una mostra innovadora que dedica un record especial a les 35 víctimes mortals que es van produir. Des de la seva inauguració, el passat 18 de gener, fins a data d’avui hi han passat més de 400 persones, unes 200 cada cap de setmana.

 

Els horaris d’obertura són: divendres de les 6 de la tarda a les 8 del vespre; dissabtes de 12 a 2 del migdia, i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre; i  diumenges de 12 a 2 del migdia. Cada dissabte i diumenge a la 1 del migdia es farà una visita guiada, i entre setmana hi ha la possibilitat de programar visites concertades per centres educatius de mitja hora de durada.

 

El comissariat de l’exposició està format per Joaquim Aloy, Pep Castilla, Pep Corral, Conxita Parcerisas i Teresa Torra, membres de l’Associació Memòria i Història de Manresa. La documentació històrica ha anat a càrrec de Pere Gasol i Joaquim Aloy, i el disseny i la producció són de l’Arada creativitat social.

 

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Memòria i Història de Manresa.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura