L'Ajuntament i l'Agrupació Cultural del Bages renoven el conveni de col·laboració per a la celebració d'actes tradicionals i festius

L’ajuntament atorga una subvenció d’11.300 euros destinats a  l’organització dels actes següents: l’elecció i representació de la pubilla i hereu de la ciutat, la Trobada d’Havaneres i la Innocentada de la ciutat de Manresa.

 

access_time
Dimarts, 13 de Novembre de 2018
L'Ajuntament i l'Agrupació Cultural del Bages renoven el conveni de col·laboració per a la celebració d'actes tradicionals i festius

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’entitat Agrupació Cultural del Bages, Pere Vila, han signat un conveni pel qual el consistori es compromet a pagar una subvenció d’11.300 euros per finançar una part de les despeses d’organització de diverses activitats tradicionals, festives i culturals.

 

Contretament, es tracta dels actes següents: l’elecció i representació de la pubilla i l'hereu de la ciutat per seguir mantenint viva i donar continuïtat a la tradició ciutadana i nacional en el marc de la Festa Major; una nova edició de la Trobada d’Havaneres; i la celebració de la Innocentada d’enguany al Teatre Conservatori.

 

L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència de la regidora de Cultura, Anna Crespo, i de Josep Purtí, secretari de Agrupació Cultural del Bages.

 

L’Agrupació Cultural del Bages és una entitat manresana sense ànim de lucre que té per finalitat l’organització de diferents actes que es porten a terme a la ciutat de Manresa. A més dels esmentats, en què col·labora l’ajuntament, l’entitat té una àmplia activitat i diverses seccions com foment de la Sardana, cavallets de Manresa, etc.

 

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura