El Tocats de Lletra enfila la recta final amb diversitat de propostes i el recital poètic "Ponts de llengües" com a cloenda

Aquest divendres tindrà lloc el recital poètic “Ponts de llengües”, cloenda oficial de la 12a edició del festival literari Tocats de Lletra. Aquests dies encara hi ha temps de gaudir de l’àmplia proposta del certament, que acabarà definitivament el diumenge 28 d’octubre

access_time
Dimarts, 23 d'Octubre de 2018
El Tocats de Lletra enfila la recta final amb diversitat de propostes i el recital poètic

La sala petita del Teatre Kursaal acollirà aquest divendres, 26 d’octubre, a les 8 del vespre, l’acte oficial de cloenda de la 12 edició del festival literari Tocats de Lletra amb el recital “Ponts de llengües”. L’espectacle comptarà amb la presència dels poetes Nora Albert, Antoni Clapés, Aurélia Lassaque, Joan Navarro i Josep Maria Sala-Valldaura; la veu de Franca Masu; i l’acompanyament musical al piano de Sade Farida Mangiaracina. Tots aquests poetes representen les diferents veus del català; ponent, central, valencià, balear, el de la Catalunya nord i el de l’Alguer.

 

A la Plana de l’Om es podrà gaudir de dos recitals de poesia. D’una banda, la sessió programada per demà, a les 7 de la tarda, on l’actriu Carme Sansa llegirà textos de Maria Aurèlia Capmany; i de l’altra, la sessió del dissabte 27, a les 12 del migdia, on es llegiran els poemes de Manuel Forcano per part de l’actriu Lluïsa Mallol, que estarà acompanyada per Marc Egea a la viola de roda.

 

Demà dijous també tindrà lloc l’espectacle “A la panxa del tro”, un recital contra les violències sexuals i de gènere a càrrec d’Anna Pantinat i Pere Perelló, acompanyats de la música electrònica de David Brossa. Es farà a les 8 del vespre a la Sala Gòtica de la Seu. El sopar poètic per homenatjar a Vicent Andrés Estellés en el 25è aniversari de la seva mort per part dels poetes valencians Vicent Almela, Àngels Gregori i Joan Navarro completaran l’oferta dels actes de dijous. En aquest cas, es farà a les 9 del vespre a l’Espai Òmnium Manresa (C/Sobrerroca, 38) i el tiquet tindrà un cost de 7 euros.

 

Altres propostes


El Tocats de Lletra torna a oferir el “Cercatasques poètic”, que enguany tindrà lloc el dissabte a les 11 de la nit i comptarà amb l’assistència de Ton Armengol, Ramon Boixeda, Anna Gas, Laura Basagaña, Àngels Moreno, Arnau Orobitg, i el concert final a càrrec de Joan Duran i Jordi Calvet. El punt d’inici serà l’Espai Rubiralta i finalitzarà a Barlins Teatreria.

 

Els més petits i el públic familiar podran tornar a gaudir de l’espectacle “El calaix de l’artista”, que en aquesta ocasió es farà a la Biblioteca del Casino el dissabte a les 11 del matí.

 

La 12 edició del festival literari Tocats de Lletra finalitzarà el diumenge 28 d’octubre. En aquest dia s’ha organitzat l’espectacle “Paisatges Intervinguts”, amb la poeta Maria Antònia Massanet i Sergio Quiñonero a 2/4 d’1 del migdia a la Forn de la Calç, a Calders. D’altra banda, a les 6 de la tarda, es presentarà a la Sala Gòtica de la Seu el llibre i l’espectacle “Càntara”, amb Sònia Moya i María Di Pace.

 

El cicle Tocats de Lletra és organitzat per l’Ajuntament de Manresa, el Gremi de Llibreters de Catalunya i Òmnium Cultural, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració d’altres entitats i empreses del territori.

 

Podeu consultar el programa complert aquí

 

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura