Mostrar Menú

El Casal de joves La Kampana acull l'exposició "Caricatures Culturals" de l'artista Marc Martines

L’obra va ser creada amb motiu de la capitalitat cultural amb la finalitat de donar a conèixer diferents persones que estan relacionades amb la cultura manresana. L’exposició es podrà visitar fins al proper 26 d’octubre.

El Casal de joves La Kampana acull l'exposició

El Casal de joves La Kampana acull, fins al proper 26 d’octubre, l’exposició “Caricatures Culturals” de l’artista Marc Martines, que busca plasmar l’essència de cada personatge i mostrar l’univers que l’envolta. L’obra va ser creada amb motiu de la capitalitat cultural amb la finalitat que els visitants puguin conèixer la figura de diferents persones que estan relacionades amb la cultura manresana.

 

La iniciativa d’exposar les “Caricatures Culturals” a la Kampana neix amb la prioritat de dinamitzar el casal de joves i amb l’objectiu d’apropar-los al món de l’art i a les seves tècniques artístiques.

 

El Casal de joves La Kampana és un espai de dinamització i participació juvenil on els joves en poden fer ús cada dia, de les 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre;  el mateix horari en què es pot visitar l’exposició.

 

Per més informació de les activitats que es realitzen es pot consultar a la web www.manresajove.cat, o bé a les xarxes socials.