Mostrar Menú

Lliurament de premis, exposicions i xerrades en el marc del concurs de fotografia “Viatgers manresans 2018”

Entre demà i dijous tindran lloc, al centre cívic Selves i Carner i al casal de les Escodines, els actes de lliurament de les diverses modalitats del concurs de fotografia “Viatgers manresans”, així com les exposicions de les imatges presentades i xerrades divulgatives, obertes a tothom.


Lliurament de premis, exposicions i xerrades en el marc del concurs de fotografia “Viatgers manresans 2018”

Setmana intensa d’activitat vinculada al concurs de fotografia “Viatgers manresans 2018”. Demà dimarts, 2 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) tindrà lloc el lliurament de premis del concurs, modalitat d’adults, al qual s’han presentat més d’una cinquantena de fotografies.

 

Una mostra d’aquestes fotografies presentades al concurs es podran visitar al mateix centre cívic fins al 31 d’octubre, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

 

A continuació, també demà, a les 8 del vespre, tindrà lloc la xerrada gratuïta  “Abayala: de la frontera entre EUA i  Mèxic a la Patagònia”, a càrrec del viatger amateur Marc Antoni Gonzalez.  Reviurem un viatge realitzat al llarg de 26 mesos (2005-2007) a través de disset països amb un munt de paisatges, tant naturals com humans; una mirada diferent a les realitats d’una terra fèrtil en molts sentits.

 

D’altra banda, aquest dijous, 4 d’octubre, a les 6 de la tarda, al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) es lliuraran els premis de la modalitat del concurs fotogràfic per a infants de 6 a 12 anys, al qual s’han presentat tretze fotografies. L’exposició de les imatges presentades a concurs es podrà visitar fins el  31 d’octubre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i els dissabtes, de 10 a 14 h i de 16  a20 h

 

També dijous 4 d’octubre,  a les 9 del vespre, al local de Foto Art Manresa (C/ St. Bartomeu, 50) es presentarà el viatge “Cicloturisme, el bon ritme del viatge saludable “, a càrrec de Joan Vinyoli i Serra, viatger amateur. L’objectiu de la xerrada (gratuïta) és despertar inquietuds i ganes d’emprendre iniciatives semblants a la que se’ns presentarà:  el  trajecte de Salzburg a Venècia, un territori de gran bellesa viscut a ritme de pedal i amb un munt de contrastos de muntanya i mar.

 

El cicle Viatgers Manresans, que es va iniciar el 2006 i des del 2015 inclou també el concurs infantil, l’organitzen l’ Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa.

 

Col·laboren amb els premis i les xerrades:  Franquesa, Juanola Photomaton,  Viatges Concord, Foto Art Manresa, Viatges Masanés, MBici, Villaplana Estudi Fotogràfic, Abacus Cooperativa, Fèmina i Fundació Catalunya La Pedrera-Món Sant Benet, Llibres Parcir i Biblioteca El Casino.