"L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta", és la pel·lícula animada que es podrà veure diumenge al Petit Cine Club

El dilluns 27 d’agost va començar la segona temporada de la programació del Petit Cine Club amb al passi de la pel·lícula “El bosc de Haquivaqui”, a l’Auditori de la Plana de l’Om, que va aplegar gairebé 200 persones.

access_time
Dimarts, 11 de Setembre de 2018

Aquest diumenge, 16 de setembre a les 12 del matí, a l’Auditori de la Plana de l’Om es projectarà la pel·lícula d’animació “L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta”, adreçada a infants a partir de 4 anys. La filmació, que té una durada de 52 minuts, narra les peripècies d’una colla d’amics per evitar les malifetes de Bonifaci, un personatge mentider i malèfic.

 

El dilluns 27 d’agost va començar la segona temporada del Petit Cine Club amb al passi de la pel·lícula “El bosc de Haquivaqui”, a l’Auditori de la Plana de l’Om, que va aplegar gairebé 200 persones. Aquest nou cicle, que s’allargarà fins al mes de desembre, ha programat cinc pel·lícules diferents.

 

Els títols que es podran veure en la present temporada són: “El bosc de Haquivaqui”, “L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta”, “El meu amic Van Gogh”, “Les malifetes de l’Emil”, “El regal de Molly Monstre” i “L’Hivern i la primavera al regne d’Escampeta”. Totes les filmacions van adreçades a un públic familiar i a diverses franges d’edat.

 

La programació és mensual, excepte una doble projecció al mes de desembre, a principis de mes i coincidint amb les vacances nadalenques. Les sessions es continuaran fent a la Plana de l’Om, els diumenges a les 12 del matí (ja des de febrer de 2018); i al Casal de les Escodines, els dissabtes a les 6 de la tarda.

 

Es mantenen els preus de 3 €/persona per les sessions que es fan a la Plana de l’Om i gratuïtes les que es fan al Casal de les Escodines.

 

Aquesta programació continua la ja portada a terme els mesos de febrer a abril,  per tant, alguns títols s’hauran projectat dues vegades, de manera que s’hauran pogut veure en diferents mesos al Casal de les Escodines i a la Plana de l’Om.

 

La programació, que s’anuncia trimestralment en format imprès i que també es pot consultar a  www.facebook.com/petitcineclub, és la següent:

 

Pel·lícules programades

 

Diumenge 16 de setembre a les 12 h

“L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta”

Auditori Plana de l’Om. A partir de 4 anys. Durada 52 minuts.

 

Durant l’estiu les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguns se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya de l’unicorn.

 

Dissabte 27 d’octubre a les 18 h

“El meu amic Van Gogh”

Casal de les Escodines. A partir de 8 anys. Durada: 100 minuts.

 

La Jo és una nena canadenca que gràcies a un concurs escolar aconsegueix una beca per anar a una escola d’art per perfeccionar la seva afició per la pintura. El seu heroi és Vincent Van Gogh i a través de la vida i l’obra d’aquest personatge viurà grans aventures.

 

Diumenge 11 de novembre a les 12 h

“Les malifetes de l’Emil”

Auditori Plana de l’Om. A partir de 5 anys. Durada: 63 minuts.

 

L’Emil és un nen a qui li agrada molt ajudar, però sovint la seva amabilitat el porta a fer trapelleries. És per això que l’enviaran al magatzem de la llenya, on estarà assegut en silenci i tallarà figures de fusta.

 

Dissabte 1 de desembre a les 12 h

“El regal de Molly Monstre”

Casal de les Escodines. A partir de 3 anys. Durada: 70 minuts.

 

La Molly Monstre és l’única i molt estimada filla d’en Popo i l’Edna Monstre. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare) la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família.

 

Diumenge 30 de desembre a les 12 h

“L’Hivern i la primavera al regne d’Escampeta”

Auditori de la Plana de l’Om. A partir de 4 anys. Durada: 52 minuts.

 

L’hivern s’estén sobre el regne i l’Ogre de les muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i als seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.

 

El projecte Petit Cine Club

 

La programació, del Petit Cineclub, que va néixer formalment dins la Festa Major de Manresa de 2017 amb la projecció de “Grand Prix a la muntanya dels invents”, és un projecte de cinema familiar, organitzat per Cineclub Manresa i Imagina’t i l’Ajuntament de Manresa que aplega una mitjana de 70 persones per sessió.

 

Emplena el buit pel que fa a la programació estable de cinema familiar no comercial a la ciutat i va incorporar les projeccions que ja s’estaven fent al Casal de les Escodines des del març del 2017.

 

A més s’acostuma a facilitar fulls de sala als petits espectadors, amb material didàctic i complementaris a la pel·lícula visionada.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura