S'ajorna la ponència de Natxo Tarrés i Quim Masferrer prevista per aquest dijous en el marc del cicle “Manresa des d'una altra mirada”

Per motius sobrevinguts, l’organització del cicle “Manresa des d’una altra mirada” ajorna la ‘ponència escènica’ amb el títol “Festa és cultura. Manresa cor de la festa”, prevista per aquest dijous, 30 d’agost, amb el músic Natxo Tarrés i l’actor Quim Masferrer. Properament es comunicarà una nova data per a la celebració de l’acte.


access_time
Dilluns, 27 d'Agost de 2018
S'ajorna la ponència de Natxo Tarrés i Quim Masferrer prevista per aquest dijous en el marc del cicle “Manresa des d'una altra mirada”

L’inici del cicle “Manresa des d’una altra mirada” s’ajorna. Per motius sobrevinguts, la ‘ponència escènica’ “Festa és cultura. Manresa cor de la festa”, que s’havia de fer aquest dijous (19.30h ) al teatre Conservatori, amb el músic manresà Natxo Tarrés i l’actor Quim Masferrer es portarà a terme properament, en una nova data que es comunicarà més endavant.

 

El cicle té per objectiu dotar la ciutat d’un espai de reflexió i debat, de la mà de diversos personatges inspiradors. L’Ajuntament, amb motiu de Manresa Capital Cultural, i de la mà de diversos ambaixadors i patrocinadors, vol centrar el focus a debatre sobre diversos àmbits, per treballar en la línia d’aconseguir una ciutat més culta, més amable i que potencia els valors.

 

A falta de concretar la nova data per a la ponència amb Masferrer i Tarrés, la resta del programa és manté. És el següent:

 

SALUT és CULTURA. MANRESA Cor de la  SALUT

Dijous 20 de setembre- Teatre Conservatori- 19:30 h

Amb el Dr. Miquel Vilardell i Toni Massanés

 

ESPORT és CULTURA. MANRESA Cor de l’ ESPORT

Dijous 11 d’octubre - Teatre Conservatori- 19:30 h

Amb Manel Estiarte i Mònica Terribas

 

SOLIDARITAT és CULTURA. MANRESA Cor de SOLIDARITAT

Dijous de 29 novembre - Teatre Conservatori- 19:30 h.

Amb Òscar Camps i Ricard Ustrell

 

UNIVERSITAT és CULTURA, MANRESA Cor de la UNIVERSITAT

Dijous 13 de desembre Teatre Kursaal   19:30 h

Amb Joaquim Maria Puyal

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura