Recepció a l'Ajuntament de l'equip UE Balconada per assolir l'ascens a Tercera Catalana

Jugadors, tècnics i membres de la junta directiva del club han rebut un homenatge al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa

access_time
Dilluns, 04 de Juny de 2018
Recepció a l'Ajuntament de l'equip UE Balconada per assolir l'ascens a Tercera Catalana

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, han rebut al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, l’equip de futbol UE Balconada i l l’han felicitat per haver assolit l’ascens a Tercera Catalana.

 

La delegació de l’equip manresà estava formada pel president del club, Josep Manel Martin, l’entrenador David Boix, el delegat Alan Rodríguez i l’auxiliar Carlos Ballesteros. A més dels jugadors; Alejandro Argudo, David Argudo, Daniel Beltran, Karim El Khammal, Marc Felipe, Robert Fontanet, Víctor Fuentes, Adrián Garrido, Toni Garrido, Fernando Jiménez, Aitor Mercadal, Jordi Oliveras, Alex Pérez, José Sabariego, Adrián Torrado, Joan Manel Torres, Francisco Torres, David Vega i Jaime Vega.

 

El president del club ha rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, que també ha lliurat un obsequi als jugadors i al cos tècnic. Al seu torn, els membres del club han regalat a l’alcalde una samarreta de l’equip.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura