Mostrar Menú

La commemoració de les Bases a Barcelona continua aquest dijous amb un acte acadèmic a l'Ateneu Barcelonès

La conferència “De regió a la república: 125 anys de les Bases de Manresa” tindrà lloc dijous, 26 d’abril, a les 7 de la tarda, amb la participació de Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès;  Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Josep Cruanyes, vicepresident de l'ANC, i Jordi Rodó, comissari de la commemoració de les Bases.

La commemoració de les Bases a Barcelona continua aquest dijous amb un acte acadèmic a l'Ateneu Barcelonès

Els actes commemoratius del 125è aniversari de les Bases de Manresa a Barcelona continuen aquest dijous amb la conferència “De regió a la república: 125 anys de les Bases de Manresa” a l’Ateneu Barcelonès (C. de la Canuda, 6 - Barcelona).

 

L’acte acadèmic començarà a les set de la tarda a la Sala d’actes  Oriol Bohigas i serà presentat per Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès. També està prevista la intervenció de Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Josep Cruanyes, vicepresident de l'ANC, i Jordi Rodó, comissari de la commemoració de les Bases.

 

L’activitat completa altres actes de la commemoració a Barcelona com l’exposició “Els fonaments del catalanisme. Les Bases de Manresa, 125 anys”, que es pot visitar fins el 14 de juliol a la seu central de la Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126); o la xerrada “La Renaixença a judici” que va tenir lloc el passat dijous, 19 d’abril, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).