L'Ajuntament de Manresa estrena pàgina web de Cultura amb motiu de la capitalitat cultural 2018

Ja està operativa la nova pàgina web de Cultura, www.manresacultura.cat que, amb motiu de la propera Capitalitat de la Cultura Catalana 2018, l'Ajuntament de Manresa posa al servei de la ciutat. El nou portal forma part de l'estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme a la ciutat.

access_time
Dijous, 21 de Desembre de 2017
L'Ajuntament de Manresa estrena pàgina web de Cultura amb motiu de la capitalitat cultural 2018

El nou web www.manresacultura.cat ofereix informació detallada sobre els actes de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018, però, a més, té la voluntat de ser una agenda completa de l’activitat cultural de Manresa i una eina útil al servei de la ciutat.  En aquest portal s’inclourà l’activitat cultural que la ciutat genera, sigui l’organitzada per l’Ajuntament, per les entitats o per les empreses dedicades a la programació cultural.

 

El web Manresa Cultura neix amb vocació de creixement, tant en informació com en serveis culturals, i va més enllà de ser un aparador de cultura ja que ofereix diversos diverses eines  interactives que permeten la comunicació entre programadors i usuaris.

 

Des de la web es gestionarà de forma integrada la base de dades que permetrà adreçar-se al públic de forma directa i més personal a partir de butlletins de notícies i amb les eines que ofereixen les xarxes socials, com també des de la informació rebuda per la ciutadania.

 

Un dels objectius de la regidoria és la creació de nous públics i millorar les eines de comunicació que hi havia fins ara.

 

El web de cultura és el resultat del treball conjunt i coordinat dels serveis municipals d’Informàtica (sistema tecnològic) i Cultura (gestió de continguts), i l’empresa ThinkandView (disseny)

 

ThinkandView ha realitzat el disseny i la maquetació de la pàgina web Manresa Cultura. Amb un disseny minimalista i funcional, pensat per què l'usuari trobi la informació i l'oferta cultural de la ciutat.

 

 

 

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura