Manresa Cultura

Guillem Terradellas i Muriel Forn guanyen els premis de Viatges Manresans en categoria infantil

L’acte de lliurament de premis es va celebrar ahir al Casal de les Escodines, amb la presència de personal tècnic de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i del president de Foto Art Manresa, Bernat Bozzo i Closas.

access_time
Dijous, 07 d'Octubre de 2021
Guillem Terradellas i Muriel Forn guanyen els premis de Viatges Manresans en categoria infantil

Guillem Terradellas i José, de 12 anys, i Muriel Forn i Peiró, de 7 anys, guanyen respectivament els premis en categoria infantil a la millor fotografia de vacances 2021 i a la millor fotografia de l’itinerari fotogràfic realitzat el 19 de setembre passat.

L’exposició de la vintena de fotografies presentades al concurs dels Petits Viatgers Manresans i a l’Itinerari fotogràfic 2021 des del Casal de les Escodines a la font de Sant Pau, es podrà visitar al mateix Casal de les Escodines fins al 29 d’octubre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes, de 10 a 14 h.

“Vacances relax”, de Guillem Terradellas va agradar al jurat -format per una representant de l’Ajuntament de Manresa, una representant de Foto Art Manresa i una representant de l’Escola d’Art de Manresa- pel seu nivell tècnic; és una fotografia ben enfocada i que expressa molt bé la sensació de vacances i relaxament.

“Punxes”, de Muriel Forn, destaca, segons el jurat, per ser una mostra representativa de l’itinerari realitzat. És una perspectiva original: en un primer terme una tija i unes fulles d’esbarzer i un fons difuminat.

A continuació, al local de Foto Art Manresa va tenir lloc la xerrada de viatges “Els nenets, pastors nòmades de Iamàlia (Sibèria), a càrrec de Francesc Bailón, antropòleg cultural i investigador de les cultures inuit i àrtiques.

El concurs i les activitats de Viatgers Manresans 2021 estan organitzades per l’Ajuntament de Manresa i Fot Art Manresa, amb la col·laboració de Viatges Concord, Foto Art Manresa, GuiesBtt.cat, Viatges Masanés, Victòria Complements, Bages Terra de Vins, Expert Juanola Photomaton, Llibreria Papasseit / Contrast Fotografia, Aurea Visuals, Fèmina, Abacus, Mont Sant Benet- Fundació La Pedrera, El Pati Vertical i EcoRailCardener.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura