Ressons de Fusioon

El grup manresà Fusioon va ser un dels pioners de la música progressiva a tot l'estat. Cinquanta anys després dels seus inicis s'inaugura l'exposició Ressons de Fusioon que ens proposa una immersió en la seva carrera artística per descobrir l'herència que ens van deixar.
location_on
Centre Cultural el Casino
access_time
Divendres, 28 de Gener, a les 17:30h fins el diumenge, 20 de Març, a les 20:30h
Ressons de Fusioon

L'exposició, que forma part del projecte "De Minorisa a Carst" que repassa la trajectòria del pianista i compositor Manel Camp, ens apropa al grup de rock progressiu Fusioon, que va brillar en l’escena de la música progressiva a Catalunya i a la resta del territori espanyol durant la primera meitat dels anys setanta. Estava format per Santi Arisa, Martí Brunet, Jordi Camp i Manel Camp.

Hi ha tres paraules que poden resumir la seva proposta artística: Música, Modernitat i Manresa. Són més que simples paraules, són els eixos vertebradors de tota la seva experiència: una dedicació absoluta a la música entesa com a manera de viure; un anhel de modernitat expressiva en connexió amb les tendències musicals i vitals de l’època; un lligam personal i profund amb Manresa, la seva gent i la seva identitat.

Cinquanta anys després ha arribat el moment de capbussar-se en l’experiència artística dels quatre manresans de Fusioon i en la seva herència musical i artística que podem resseguir i apreciar fins avui en dia.  

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura