Anella Verda de Manresa

L'Anella Verda de Manresa és un conjunt d'espais lliures al voltant de la ciutat que, pels seus valors socials, ambientals, paisatgístics i productius agraris s'han de protegir, connectar i potenciar, posant-los a disposició de tothom.

L’Anella Verda es concep com un espai lliure continu que envolta la nostra ciutat. Un espai idoni per celebrar-hi activitats de lleure, iniciatives educatives, jornades esportives i esdeveniments culturals d'acord amb les diferents característiques que li són pròpies. Un espai que pugui continuar essent lliure i productiu, apte per generar riquesa, sense perdre les seves funcions de connector biològic i natural amb els espais naturals externs.  

El projecte de l'Anella Verda neix amb la finalitat de preservar, potenciar i difondre des d'un vessant participatiu i actiu, els valors patrimonials, paisatgístics, ambientals i socials del rodal de Manresa. Un entorn natural entès com una àrea més de la ciutat, que pugui permetre posar en valor els espais lliures que ens envolten alhora que fomenta el creixement i desenvolupament sostenible i equilibrat.



Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura