Mostrar Menú

XIV Fòrum Auriga

Cal inscripció prèvia per assistir al Fòrum fins el 7 de novembre. //// Més informació: www.auriga.cat

XIV Fòrum Auriga

Els dies 10 i 11 de novembre se celebra el Fòrum Auriga 2018, catorzena edició d’aquesta trobada anual, que reuneix professionals del món antic de diverses disciplines (historiadors, arqueòlegs, filòlegs, museòlegs, etc.) que exposaran els seus treballs entorn el coneixement del passat.

El Fòrum està organitzat per la revista de divulgació del món clàssic que porta el mateix nom del conductor de carros grec, revista Auriga (www.auriga.cat), i se celebra sempre a les capitals de la cultura catalana, Manresa 2018 enguany.

La finalitat d’aquestes trobades, que van veure la llum l’any 2005 a Esparraguera, és la de mantenir un diàleg pluridisciplinari sobre el llegat grecoromà a Catalunya. Compaginar experiències, tant els filòlegs com els historiadors, tant de recerca com de divulgació, enriqueix sense cap dubte a cadascun dels col·lectius que des de perspectives diferents, però totalment complementàries, treballen per aprofundir el coneixement del món clàssic que tanta importància ha tingut i té per a la nostra cultura.

L’acte té una durada d’un cap de setmana. El dissabte es dedica a les ponències i comunicacions, i el diumenge hi ha una visita al territori. Les activitats de dissabte se celebraran a l’auditori Espai Plana de l’Om. Els assistents al Fòrum Auriga 2018 tindran certificat d’assistència del Departament d’Ensenyament com a curs de formació del professorat de 15 hores de durada.

Veure programació: http://www.auriga.cat/images/docs/programaforumaurigaXIV.pdf