Mostrar Menú

PASSAT I PRESENT DE LA CAPELLA DE MÚSICA DE LA SEU

Activitat gratuïta.//// Organitza: Basílica de la Seu i Ajuntament de Manresa

PASSAT I PRESENT DE LA CAPELLA DE MÚSICA DE LA SEU

La proposta és una immersió musical a la Capella de Música de Seu, entitat amb més de 400 anys d’història, arrelada a la basílica i a la ciutat de Manresa. La Capella de Música de la Seu es va constituir l’any 1611 amb l’objectiu d’enaltir les celebracions litúrgiques amb música i cant. Actualment, la Capella segueix col·laborant en moltíssimes celebracions de la parròquia i de la ciutat, però són molts els manresans que en desconeixen l’existència. És per això que proposem una immersió musical i conceptual sobre la Capella. Seguidament, la Capella de Música de la Seu oferirà un concert íntegrament de peces creades per la Capella.

Es tractarà, doncs, d’una ocasió única per conèixer la formació que fa més de 4 segles que aporta música a la Seu, joia del patrimoni històric de Manresa.

La Capella, sota la batuta de la directora Mireia Subirana, interpretarà un repertori d’obres de compositors manresans que pertanyen a l’Arxiu de Manuscrits Musicals de la Capella de Música de la Seu. Montserrat Lladó serà la pianista de la vetllada i la musicòloga Glòria Ballús comentarà les peces.