Mostrar Menú
Teatre

MON PARE ÉS UN OGRE. Espectacle teatral i multidisciplinari.

Sessió oberta per a tothom (a partir de 8 anys). Aforament limitat. Les entrades es poden recollir a les taquilles o a la pàgina web del Kursaal a partir del 9 de juliol.

MON PARE ÉS UN OGRE. Espectacle teatral i multidisciplinari.

“De petit, tothom em deia que el meu pare era un ogre, i potser era cert, perquè mai ningú ha vist un 0gre, i jo tampoc vaig veure mai el meu pare.” Mon pare és un ogre és un espectacle teatral i multidisciplinari, una obra de format mitjà, que combina gest i clown per explicar-nos una història colpidora, un pèl incòmoda i plena de sentiments que ens arribarà a emocionar. Ens parla sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justicia. Un viatge al país dels ogres, un cant a l’esperança.

Sinopsi

L’Eduard vol recuperar la memòria del seu pare, un home a qui tothom anomenava “l’ogre”. Durant moltíssims anys, no ha sabut res d’ell. Ara, a la maduresa, rep la visita d’un home que va compartir cel·la els últims anys de vida del pare a la presó. D’aquesta manera, l’Eduard descobreix la història no explicada, descobreix un ogre solitari i fosc, que al seu cor sempre hi guardà un lloc pel seu estimat fill. Descobreix que gràcies a aquest amor, el seu pare mai deixà de ser un ésser humà. L’Eduard ens explica la historia de l’ogre. Es posa a la pell del seu pare per a reconstruir tots els anys que va viure a la presó. Ens mostra el seu costat fosc, però també el seu costat més tendre, la seva fortalesa i la seva debilitat, la tristesa i la diversió. Tot plegat en una petita cel·la on s’acumulen anys, ombres i alegries, recels i amistats eternes. La companyia de comediants La Baldufa busca crear un espectacle de qualitat artística per a nens però en què els adults també puguin gaudir. Crear teatre per als sentits, innovador, amb rigor i qualitat.