Mostrar Menú
Art

MAKING OF. Una intervenció artística d'Anna Cayuela

Inauguració el divendres 30 d'agost a les 20 h. al Cercle Artístic de Manresa. Horaris: de dilluns a dissabte de 18 a 20.30 h.

MAKING OF. Una intervenció artística d'Anna Cayuela

 

La invitació del Cercle Artístic de Manresa a fer una intervenció a la sala d’exposicions durant els actes de la Festa Major de la ciutat, ha estat l’oportunitat de realitzar un MAKING OF del procés de creació: realitzar una simulació del fora-escena.

Això vol dir el trasllat de  tot els elements de treball de l’estudi a un nou espai, la sala d’exposicions.

La reubicació d’aquest elements a un nou context serà de caràcter participatiu; a través de les xarxes haurà una convocatòria per participar al MAKING OF durant quatre tardes* i aquesta acció artística culminarà en la inauguració de la intervenció a la sala d’exposicions que es podrà visitar durant 15 dies.

Una acció artística on només s’utilitzaran dos colors, el verd i el blanc, amb la intenció d’unificar estèticament els elements naturals amb els artificials.

Les obres creades per l’esdeveniment tindran un caràcter homogeni amb l’ús del color verd.

El trasllat de materials naturals, recollits del medi natural i que ubicats a un altre context no natural, en aquest cas cultural per tractar-se d’una sala d’exposicions, seran pintats en blanc, tindran un tractament artificial.

L’ús del blanc transmuta l’aparença dels objectes, posant en evidència que el més important del fet artístic és la idea, el procés i no l’objecte.

 

*Acció participativa del 26 al 29 d'agost de 18 a 20.30 h.