Mostrar Menú
Patrimoni

EXPOSICIÓ DEL PTV AL TDK. COM VIVÍEM ENTRE 1940 I 1990.

De dimarts a diumenge de 10 a 14h. Inauguració: 17 de febrer a les 19h. Activitat gratuïta. Organitza: Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia - Ajuntament de Manresa.

EXPOSICIÓ DEL PTV AL TDK. COM VIVÍEM ENTRE 1940 I 1990.

Una exposició amb elements i mobiliari històric i identificatiu de Manresa, que ens portarà a fer un viatge en el temps i a recordar i recuperar una època ja passada.

L'exposició del PTV al TDK s'estructura en cinc àmbits de la vida quotidiana i mostra, a partir del fons de peces guardades al Museu de la Tècnica de Manresa i d'altres fons, una gran varietat d'objectes i situacions que formen part de l'imaginari col·lectiu de la ciutadania manresana com el mític PTV, les cadires de la Rosita, el sifó de la BECMAN o la llibreta Guardiola de Caixa Manresa entre altres.

A partir de l'anàlisi del temps lliure de l'ensenyament, del treball, del poder i de l'evolució de la ciutat es pretén que la gent recordi amb l'ajuda d'objectes i ambient de tot tipus d'imatges, fets, situacions, vivències, sentiments, etc. de la Manresa en blanc i negre dels anys quaranta a la Manresa en color de la dècada dels noranta.

 Organitza: Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia - Ajuntament de Manresa.