Mostrar Menú

EXPOSICIÓ ‘CARICATURES CULTURALS’ DE MARC MARTINES

Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20:30 h Organitza: La kampana, El CAE, Manresajove i Ajuntament de Manresa. Entrada lliure

EXPOSICIÓ ‘CARICATURES CULTURALS’ DE MARC MARTINES

Marc Martines, de ThinkandView, alquimista digital i il·lustrador, ha dibuixat unes caricatures de personatges relacionats amb la vida cultural manresana. Aquests retrats amables volen plasmar l’essència de cada personatge i mostrar l’univers que l’envolta. Amb un estil vectorial reconeixible, una mica cartoon, l’il·lustrador juga amb la línia, la forma, el color i, també, amb la magnificació, l’exageració i l’humor. 

Aquestes caricatures culturals estaran exposades al Casal de Joves la Kampana de Manresa. La iniciativa neix amb la idea de dinamitzar l’escena cultural i el Centre Històric de la ciutat, i d’aportar una sèrie de propostes que dinamitzin el casal de joves. Amb aquesta exposició es pretén que joves de la ciutat que assisteixen a l’equipament coneguin personatges relacionats amb la cultura manresana, així com aproparlos a tècniques artístiques novedoses que els puguin despertar la curiositat per l’art. El Casal de Joves és un espai de dinamització juvenil on les persones joves en poden fer ús cada dia a la tarda, on es realitzen activitats d’oci i lleure, però també un espai on les persones joves poden participar aportant les seves inquietuds i exposar les seves necessitats.