Mostrar Menú

ESPAI MEMÒRIES. L'experiència del néixer.

Aquest espai estarà disponible per als centres d'ensenyament amb inscripció prèvia./// Reserva: museu@ajmanresa.cat o 93 874 11 55

ESPAI MEMÒRIES. L'experiència del néixer.

Us presentarem aquest espai de propostes lúdiques, sensorials i audiovisuals sobre els processos de la maternitat i el naixement, en col·laboració amb UManresa FUB, adreçat a grups escolars d’Infantil i 1r. cicle de primària per poder treballar l’experiència del naixement amb els infants. Aquest espai estarà disponible durant els dies del 7 al 18 de maig, per als centres d'ensenyament amb inscripció prèvia.

I encara farem més coses aquest dia 7 per fer-ne una estona agradable i d'interès per a docents, infants i famílies: Presentarem els continguts i objectius de la temporada de l'Espai Memòries i, en concret, d’aquesta proposta didàctica. També comptarem amb la presència de membres del grup de llevadores “Migjorn” que ens acostaran els seus plantejaments pedagògics sobre el naixement. I altres activitats:  es presentaran contes per a infants i famílies acabats de publicar i es comentaran altres contes editats i disponibles a l’espai cedits per la Biblioteca del Casino de Manresa per a l’ocasió.