Torre Lluvià

Saps que la Torre Lluvià és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local? I que és una joia del patrimoni cultural de Manresa, de l’any 1896? Saps que va ser obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa, representant més destacat del Modernisme a la nostra ciutat?

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local.

La Torre Lluvià romandrà tancada durant l'any 2024 per l'inici de les obres de la segona fase de rehabilitació de l'edifici. 



placeLloc:
Camí de Rajadell, s/n - 08242 Manresa
callTelèfon:
(+34) 93 878 40 90
watch_laterHorari:
La Torre Lluvià romandrà tancada durant l'any 2024 per l'inici de les obres de la segona Fase de Rehabilitació de l'edifici.
Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura