Logo Jardins de llum

Comptador

Autors: Llums a l'ombra

"Comptador" recrea a través d’una instal·lació lumínica un comptador d’aigua que batega i respon de forma interactiva al ritme de dades relacionades amb el valor social de l’aigua, i programades a partir d’estadístiques reals. Un cub que fa tangible amb el seu propi volum el ritme de consum d’aigua de la ciutat. 

"Comptador" és fruit del procés de mediació creativa dut a terme al taller obert de “Llums a l’ombra”, en el qual un grup de 30 joves han desenvolupat els mòduls utilitzats a la instal·lació. La realització de la instal·lació compta amb el suport d’Aigües de Manresa, la Regidoria de Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El taller obert “Llums a l’ombra” proposa la creació de llums de Nadal per a carrers comercials, a través de la recuperació d’aparells, la intervenció amb col·lectius diversos i amb l’objectiu de generar consciència transformadora sobre temes d’inclusió, consum i sostenibilitat. És un projecte de Cultura del Bé Comú i La Codornella.

https://www.llumsalombra.cat/

https://www.culturadelbecomu.cat/

http://lacodornella.cat/telerobotica/


placeAdreça:
Carrer de Sant Andreu