Logo Jardins de llum

Manresa en pilotes

Autor: Albert Gusi

La instal·lació "Bulb & me" de Múcab Dans i Ballet Olga Roig, que havia d’anar a la Plana de l'Om dins el festival Jardins de Llum, no es podrà dur a terme per dificultats en el muntatge que no s’han pogut resoldre. En el seu lloc hi haurà "Manresa en pilotes", d'Albert Gusi. Una proposta lúdica on la llum jugarà amb les pilotes.


Albert Gusi (Castellbisbal, desembre de 1970)

Territori, acció, registre fotogràfic són les nocions que configuren el treball d’Albert Gusi, artista que normalment treballa des del camp de la fotografia elaborant uns projectes que, la majoria de vegades, són petites incursions sobre el paisatge. En qualsevol cas, el veritable actor del seu treball és el medi natural immediat, el territori del seu país al qual s’hi sent fortament vinculat i pel qual mostra una profunda admiració i estima. En la seva obra observem un continu “anar i venir” entre el territori, el lloc i la fotografia.

Albert Gusi amb observació, poesia, i humor parla de la fragilitat del paisatge, de la seva constant transformació, de la seva memòria i ens proposa una altra manera de mirar-lo, amb una complicitat lúdica a través d’una acció efímera que ens aproxima a un art sobretot en procés, viscut i compartit.

https://albertgusi.com/

placeAdreça:
Plana de l'Om