Cosmògraf

Aprendre amb l'espai. Diàlegs entre la infància i l'arquitectura

A càrrec de Mariona Genís Vinyals, doctora arquitecta que fa recerca en l'àmbit de l'espai educatiu.

No hi ha cap arquitectura neutra: l'espai sempre afecta a la vida. I en la infància aquesta no neutralitat és encara més significativa perquè som més sensibles a l'entorn. Tot i així, l'arquitectura i l'urbanisme de la modernitat han tendit sovint a especialitzar i fragmentar l'experiència en l'espai dels infants: a l'aula s'hi aprèn, al pati s'hi juga i la natura la trobem als parcs. Però ni la vida ni l'aprenentatge són fragmentats. Cal reprendre diàlegs entre l'arquitectura, la pedagogia i la infància que ens permetin dissenyar espais, barris i ciutats en els que siguin possibles tot tipus d'aprenentatges en totes les escales.

Aforament limitat. Aconseguiu les vostres invitacions telemàtiques o presencials a les taquilles del Teatre Kursaal. També podeu seguir l'acte en directe per streaming al canal de youtube de Manresa Cultura.

Organitza: Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Cercle Artístic de Manresa i Centre Cultural el Casino. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Si us vau perdre la conversa que Mariona Genís va tenir amb Claudina Relat, arquitecta i regidora delegada del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa, podeu recuperar-la en el següent enllaç:

STREAMING

 • Dia:
  Divendres, 12 de Novembre
 • Horari:
  19h
 • Lloc:
  Espai Plana de l'Om
 • Preu:
  Gratuït